Naast kwaliteit tijdens het podotherapeutisch onderzoek, staat kwaliteit ook voorop bij de materiaalkeuze. De BORGinsole technologie waar Podotherapie Perform mee werkt is uniek in Nederland. Een doorgedreven analyse van uw bewegingspatroon vormt het uitgangspunt.

 

BORGinsole inlegzool in Deurne

Gepatenteerde 3D technologie

De BORGinsole 3D digitizer maakt een scan van uw voet zijn 'ideale' positie. Dit voetmodel wordt met de gepatenteerde BORGinsole 3D applicatie bewerkt, zodat niet alleen je voetassen geoptimaliseerd worden, maar al je gewrichten die je bij stappen en lopen nodig hebt. Zo wordt via je voet heel je bewegingssysteem gesynchroniseerd op elk moment van je beweging.

Dunne en lichte steunzool bij podotherapeut

Zeer licht materiaal

EVA materialen absorberen geen vocht, zijn slijtvast en stabiel, hebben een hoge trekkracht en rekbaarheid en zijn bovendien heel licht in gewicht. Enkele tientallen grammen zal je BORGinsole wegen, dikwijls zelfs niet meer dan de standaardzool die in je schoen zit. Hierdoor zijn ze uiterst geschikt voor elke sporter. Een BORGinsole kan dus makkelijk aangepast worden aan je voetbalschoenen, loopschoenen en vrijetijdsschoenen.

Steunzool op maat in Deurne

Volledig op maat

Door middel van een 3D-scan worden de voeten precies opgemeten. Zowel je linker- als je rechtervoet worden individueel bekeken en bijgestuurd.  Op basis van deze gegevens en bijsturing van de podotherapeut worden de zolen gemaakt.

Steunzool die in de wasmachine kan

Hygiënisch, mag in de wasmachine

In veel materialen overleven bacteriën en schimmels soms maanden. Daarom kiest BORGinsole voor wasbare EVA materialen. Ze nemen geen vocht op, waardoor ze ook niet als voedingsbodem voor schimmels of sporen van schimmels kunnen fungeren. Het wassen (in de wasmachine op 40°) van de zolen kan perfect met een BORGinsole.

Steunzool die lang mee gaat

Langere levensduur

Alle EVA materialen worden getest op slijtvastheid door externe onderzoekcentra. Nog een beter bewijs is de tevredenheid van gebruikers die 1 paar BORGinsoles 2 tot 4 jaar en soms langer kunnen dragen. Jaarlijks optimaliseren is perfect mogelijk waardoor we een lange levensduur garanderen.

Steunzool voor in alle schoenen

Slechts 1 paar voor alle activiteiten

BORGinsole inlegzolen kunnen heel makkelijk aangepast worden aan verschillende soorten schoenen en activiteiten. Dagelijkse schoenen, loopschoenen, voetbalschoenen, skischoenen, werkschoenen. etc. Uiteraard kan elk paar indien gewenst perfect en identiek gedupliceerd nagemaakt worden.